Welkom op mijn vernieuwde website, en deze bijhorende nieuwsbrief. 
In deze brief neem ik je mee langs ontwikkelingen binnen mijn kunstpraktijk. Heb je interesse in het kopen van kunst of heb je een ontwerp opdracht voor mij? Neem dan contact op via hello@marilouklapwijk.nl 

Juni 2024, Den Haag
Het grootste nieuws van afgelopen tijd is de intrek in mijn nieuwe atelier aan de Nieuwe Molstraat in Den Haag. Van hieruit werk ik nu aan teken- en schilderwerk. Nieuwe schilderijen deel ik op de pagina kunst van mij.

Onder de titel kunst voor anderen vind je mijn belangrijkste, recente ontwerp opdrachten zoals het prentenboek "Stories of a Lifetime" en de publicatie met lyrics van MYE_taai
Afgelopen jaar heb ik veel tijd gestoken in het schrijven van subsidie aanvragen. Helaas is het niet gelukt deze binnen te halen. Desalniettemin móet het werk er toch komen - want zo gaat dat met kunst - alleen wordt het proces uitgesmeerd over een langere periode. De plannen voor mijn nieuwe dichtbundel "Doodgaan kan altijd nog" (werktitel) zijn daarmee niet van de tafel, maar liggen wel óp de werktafel. 
En om nieuw materiaal te testen heb ik afgelopen jaar de stap durven zetten om mijn poëzie voor te dragen aan publiek. Zo was ik te gast bij The Quiet Room Sessions, Grootspraak en is het me gelukt om de microfoon te bemachtigen tijdens de open mic bij de Poezieboys. (Wow!) 

Tot slot. Op 21 juni is er weer een Hectobar! Deze keer is de kunstverkoop online via Instagram. Ik doe mee met twee werken: De kraai die niet kon vliegen - deel 5 en De doodgereden duif - deel 6. Voor de gelegenheid kosten deze werken €100. 
De verkoop gaat van start om 20:00. 
Terug naar boven